( haroldking | 2020. 02. 10., h - 15:13 )

Az jo, nekem meg az elsodleges desktop rendszerem egy certified UNIX. Akkor most mi van? Hunarian Unix Portal, mi?

Megint terelsz, igyekszel félrevezetni a jónépet. Mindenkinek aki nem totál szenilis világos kellett legyen az előző hozzászólásomból, hogy az véletlenül se arra vonatkozik, te milyen rendszert használsz. Hanem arra, hogy MILYEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLSZ. Márpedig az M$ a gazdád, annak adtad el a „lelkedet”, pontosan annak a cégnek ami a Linux s általában az opensource legnagyobb ellensége! (A hülyeséget hogy ez más nem az az MS és hogy most már az opensource barátja meg mennyi mindent tett érte, megspórolhatod, mert csak a teljesen naív apáca aggszüzek hiszik el neked, én biztos nem).

Szóval ez a lényeg! Hogy te személyesen mit használsz, mellékes, illetve annyiból nem hogy még rossz fényt is vet rád mert nem vagy következetes: MS rabszolgaként illene hogy a Jó Gazdád rendszerét használd! Ha mégse azt teszed, akkor „vizet prédikálsz de bort iszol”.

 

En annyit mondtam csak, hogy nem attol lesz egy regeny jo, hogy sok szo van benne.

Te egyszerűen belekötöttél abba - teljesen indokolatlanul mert én addig a te SZEMÉLYEDET nem támadtam, nem személyeskedtem, egy rossz szót nem írtam rólad addig! - amiről mindenki aki nem IQ-negatív idióta tudhatta hogy egy művész a legérzékenyebb rá. (Sőt az is akit talán nem tartasz művésznek, de ő maga azt hiszi magáról hogy az. Hogy van-e valóságalapja a hitének teljesen irreleváns e szempontból). Minden bizonnyal NEM OLVASTAD EGYETLEN MŰVEMET SE, ennek ellenére belekötöttél hogy HÁNYAT írtam, és milyen hosszúakat!

Mi közöd van hozzá ha nem olvastad őket?! Gondolod hogy akkor számít a véleményed gatyafingnál is többet?!

Igyekeztél megbántani engem ugyanazon FUD módszerrel amit a Mikrofo$ is csinál: azt sugalltad a hozzászólásoddal a blog olvasóinak, hogy „nem érdemes elolvasni a srác műveit, tuti hogy rosszak, hiszen TÚL SOKAT írt, ha pedig sokat ír az nem tesz jót a minőségnek”.

Ezt akartad megfogalmazni. Gyakorlatilag elkezdtél a műveimmel szemben ellenpropagandát kifejteni, holott nem is ismered őket, és addig - ismétlem - én téged soha nem is bántottalak!

Na elismerem, erre berágtam. Művészeknél így szokott lenni. De hát mit is várhattam volna ÉPP egy Mikrofo$-alkalmazottól! Amilyen az Úr, olyan a szolgája, ugye... másra se képesek csak „memetikai bűzölgésre”... Beszennyezni az addig tiszta virtuális környezetet...

Szerintem hasznosabb lennél a Gazdádnak ha az idődet nem itt töltenéd hanem a Parlamentben lobbiznál azt lesve, kinek a borítékját kéne jobban megtömni hogy újabb Ringyóz licenceket vegyenek sokszorannyiért mint annak a piaci ára... Nálatok ez a szokás, tudjuk a közelmúlt eseményeiből...