( haroldking | 2020. 02. 06., cs - 17:59 )

Windowst nem. Linux disztrót azonban igen, sőt, működő programnyelvet is, utóbbiból többet is. (Különböző koncepciókat valósítanak meg). És bár magam is elismerem hogy mindez lényegesen kisebb teljesítmény mint a nulláról megalkotni egy teljes oprendszert, de ne felejtsd el hogy én EGYETLEN EMBER vagyok! Ahhoz képest szerintem ez ugyancsak tiszteletre méltó!

Ezzel szemben az M$ eszméletlen mennyiségű pénzzel rendelkezik, programozók százaival, talán ezreivel is, aztán MÉGSEM KÉPES egy normális Windowst összekalapálni évtizedek alatt!

Illetve, ha kíváncsi vagy az IGAZI véleményemre, akkor azt kell mondjam, simán képes lenne rá. Na nehogy már nem... Igaz, Bill Gates a szememben nagy jóindulattal is legfeljebb közepes képességű programozó, de amennyi pénze van annak a cégnek tuti hogy képes kilóra megvenni a legjobb szakembereket! Te is eladtad neki a lelkedet... Szóval persze hogy képes lenne jó Windows gyártására!

A baj az hogy neki NEM ÉRDEKE egy olyan előállítása. Már az XP is túl jó volt, látjuk... azért akarja kicsinálni a saját rendszerét. Az egész ugyanis a PÉNZRŐL szól, nem a minőségről!

És itt a baj.

Ami meg engem illet, egyszerűen nem fér bele minden téma egy könyvbe, ezért kellett sokat írnom. És kész, pont. Ezt amúgy te is pontosan tudod, csak kötekedni akarsz. Nem valami tiszteletre méltó jellemvonás. Persze, mint írtam, MS alkalmazottól ez tulajdonképpen a default behaviour, másra nem is számíthatunk az olyanoktól...