( haroldking | 2020. 02. 03., h - 15:17 )

Az általad idézett indexes cikk agysorvasztó hülyeségekkel van tele, a szerzője még csak nem is nismeri a paleo alapjait, azt tehát amit kritizál! Már ott hiteltelenné válik, hogy a mézet emlegeti mint állítólagos paleo ételt. A MÉZ VISZONT NEM PALEO. Nincs paleó ételnek tekintve! Hogy is lehetne amikor alig áll másból mint cukorból, azaz szénhidrátból?!

Aztán az indezes szerző szerint a paleo elmélete azon bukik meg hogy nem tudjuk mint evett a homo erectus. HÜLYESÉG. A paleo életmódban számunkra nem a KIHALT ősemberfajok táplálkozása a legfontosabb (hiszen azt valóban nem ismerjük egzakt pontosságglal) hanem alapul a MA ÉLŐ TERMÉSZETI NÉPEK táplálkozási szokásaiból indulunk ki, akiket „ma is élő ősembereknek” tekintünk.

Az omega-3 jótékony hatásait rengeteg tudományos kísérlet igazolja, ellentétben azzal amit ő állít. E kísérletek publikációi (a linkek) megtalálhatóak (többek közt) Szendi úr honlapján. A könyveiben is.

Soká lehetne még sorolni a tévedéseit ennek az indexes FUD-terjesztőnek, de minek. Aki ezt írta, nem ért a paleóhoz és kész.