( haroldking | 2020. 01. 29., sze - 13:01 )

Ez mind pont ÍGY IGAZ ahogy leírtad! Igen, Szendi úrnak ez a véleménye a ketogénről, de NEKEM IS. Azt ne felejtsd el kérlek, amit én csinálok egy paleoval kombinált keto. A „sima keto” ugyanis megengedi egy rakás olyasminek a fogyasztását is amit a paleo tilt. na azokat én nem eszem.

Emellett, igen, én is gyógyeszköznek tekintem a ketót elsősorban. Nekem nagyon kellett. Aztán rájöttem, jobb ha rajta maradok...

Amúgy, 227 napja csinálom pontosan. A mai a 227-edik. Mondjuk ebből úgy 7 napot levonhatsz, mert az első teljes hét nem volt igazi keto, csak erős lowcarb, az átállás ideje.

Amit a gondolkodásról írsz meg szójáról... A szója csak viszonylag nemrég jött a képbe, de előtte is voltak már súlyos gondok. Nem vitatom persze, a szója súlyosbító tényező. Olyan értelemben fogalmaznám át az állításodat, hogy úgy általában véve a pocsék táplálkozás okozza a gondokat, és ahogy fejlődik a technika és egyre több pocsék kaját kezd enni az emberiség, egyre többféle módon mérgezi magát, és persze hogy ez visszahat a gondolkodására rossz értelemben, naná!

Olvastad Szendi úr azon könyvét, hogy "A férfi hanyatlása és bukása"? Óriási mű szerintem. Sajnos a benne lefestett jövőkép elég komor.