( TCH | 2020. 01. 13., h - 18:07 )

> Oszinten szolva nem, pedig csak az otthoni gepen van adblocker, a cegesen nincs. Nyilvan az sem mindegy, hogy milyen oldalakat nez az ember, de zenelo reklamot konkretan evek ota nem lattam. Amugy persze, azt en is ruhellem, ha valamelyik webmester tulbuzgo reklamugyben, de attol vajon tobb lesz a bevetel? (Lesz extraprofit? :)) En errol nem vagyok meggyozodve, de semmilyen infom nincs rola.

Bocs, de ez a WORKSFORME érv. Ami mint tudjuk nem érv. Nem kell nekem hinned, akkor olvass utána tőlünk okosabb emberektől, hogy mennyire káros a reklám mindenkinek.

> Ebbol nem vonnek le kovetkezteteseket, kesz library-k vannak ra.

Ööö...és az illesztéssel mi lesz? Az azért nem annyi, hogy valamelyik péhápistike behány egy ilyen library-t valahová és kész. Arról nem is beszélve, hogy nem csak fejlesztési költsége van egy ilyen projektnek; értekeznek róla, terveznek, számolnak, stb. Nem két fillér.

> Igen, de ez csak addig lesz igy, amig lesz ember, aki nem blokkolja. Most azokbol elnek, mert egyebkent a cucc "ingyen" van. Ha nem lesz eleg a love a hirdetesekbol, akkor jon majd az, hogy lehet a kasszahoz faradni, es akkor fognak sokan ebbol a threadbol is visitozni, hogy mar nincs "ingyen". (Nem rad gondoltam.)

Na, ez az, amit nem tudunk. Ha tényleg a reklámokból van a bevétel többsége, akkor neked van igazad. Ez esetben én speciel szó nélkül tudomásul fogom venni, hogy ennyi volt. Én ugyanis azbest "állításaival" szemben nem várom el, hogy minden ingyen legyen. Nem veszem igénybe és ennyi. Ettől még a reklám káros marad. Ha viszont van más bevételi forrásuk, akkor viszont extraprofit pluszprofit többletprofit bazmeg.

> Nem tudom, ilyen konkret infok benne vannak-e, csak az eredmenykimutatast neztem.

Így viszont nem kapunk választ a konkrét kérdésedre.