( TCH | 2020. 01. 13., h - 17:51 )

Honnan ragadtam én ki példát és mire írtad ezt?

(Először komcsi vagyok, aztán fideszes...zseniális...) Nem olvastam ezt a cikket és nem érdekel, hogy a kormány szerint mi számít minek. Nem olvastam A Tőke című klasszikust sem. Nem húzok sehová sem, herótom van a politikától. Így aztán nem fogok semmit sem megfogalmazni úgy, hogy az egyezzen, vagy ne egyezzen bármivel. A saját véleményemet írom le. Azt, amit én látok. És tőből leszarom a kormányt is, meg az ellenzéket is. Nem tudom feltűnt-e, de hatvannyolcezer parsec messzire elkerülöm itt az összes aktuálpolitikai topicot. Itt a reklámok és az adblockerek volt a téma, igazán köszi, hogy sikerült beimportálni ezt a szart.

> YT esetén a felhasználónak kell legyen annyi esze, hogy azzal a fiókkal lép be, amivel előfizet. Ha meg a 3rd party cég appjával hiba van, akkor azt nála kell reklamálnia (roku).

Volt, akinek úgy is volt reklám, csekkold a linkelt panasztopicokat. Lehet, hogy az is API bug, nem tudom. De a hangsúly azon van, hogy fizettek a reklámmentességért és vannak reklámok. Egyébként nagyon leragadtunk a YTP-nél; 3 példát hoztam, ahol fizetős kontentben vannak reklámok. És lehet még találni.