( Ago | 2019. 12. 15., v - 12:33 )

Szerkesztve: 2019. 12. 15., v - 15:48

Válasz trey üzenetére

Ezzel aztán megmondtad :) szánalom.

Kicsit olyan Bagi Nacsás. Lehetett volna nem izzadságszagúan is. Megmutatom hogyan hogy tanulj, kis stílust is:

Igen, ittam. Muszáj valakinek azt is, mert mióta feltalálták a vedelést te is azt csinálod.

Ne, ez pl egy oltás. (Egyébként lehet absztinens vagy, nem tudom, de te sem ismersz engem mégis benyögsz egy ilyet. De ha jól akarod csinálni, nem árt, ha van finesz is benne.)

Lehetett volna ezt fokozni, de ide ez is elég. Biztos a neveltetésünkben van különbség.

Engem az olvasás mellett arra is biztattak, hogy az élni és élni hagyni elv szerint éljek.

Amennyiben azt mondom biztos nem csak egy szánalmas alázást akartál írni, egy jól megmondom elhatározásból, akkor gondolhatnám, hogy helyesírás (hiánya) miatt következtetsz erre.

Ekkor tévúton jársz, mert telefonról pötyögtem, mikor semmi dolgom nem volt, ennyit ért az egész. Itt ezzel be is fejezem, nem én mondok ítéletet a stílusotokról, a fröcsögésetek kiállítja a bizonyítványt. Aki a másik embert nem a tettei, hanem vallása, bőrszíne, stb alapján ítél meg az semmit nem ér. Ez ugyanolyan gáz és szánalom, mint amikor a magyarokat basztatják Erdélyben, Felvidéken, Vajdaságban. Semmivel sem jobb, rosszabb semmi.

Ebből a diskurzusból ki is szálltam, mert felesleges. Eddig is azért írta, ne csak ezt lássa és ebből tanuljon aki látja a threadet, ne csak a buzizó, epés köpeteteket lássa más. Vannak még menthető emberek.