( nevergone | 2019. 12. 12., cs – 23:36 )

Ácsi, akkor most kicsit gondolkozz el.

  1. Az oldalnak van tulajdonosa, üzemeltetője. Ők adják, hogy mit szeretnének látni az oldalon és ők fizetnek érte, feléjük vannak kötelezettségeim. Ezt akár Blintux is megérthette volna a „kicsi a betűk, szar az oldal” kapcsán, hogy ebbéli problémákat nem felém kell jelezni, mivel én önkényesen nem fogok ilyen mértékű módosítást tenni az oldalon. Valóban voltak önszántamból lefejlesztett funkciók, de azok alapvetően olyan kisebb, az oldal használhatóságát javító funkciók voltak, amelyeket számottevő mennyiségű felhasználó kért.
  2. Itt most egy olyan blokkról megy a téma, amit 1-2 ember hiányol és ami eredetileg sem volt az oldalon, hanem egy saját fejlesztésű böngészőkiegészítő valósított meg. Ezek után nem értem, hogy miért okoz neked ekkora szívfájdalmat az, ha azt mondom, hogy ezt a funkciót továbbra is egy saját fejlesztésű böngészőkiegészítővel tudom elképzelni.
  3. Ha olyan nagy igény nyílik erre a funkcióra, akkor tessék jelezni az oldal tulajdonosa és üzemeltetője felé. Majd ha ők szólnak nekem, hogy ezt a funkciót el kellene készíteni, akkor el fogom készíteni.
  4. Ha minden 1-2 ember által kért dolognak felülnék, akkor egyrészt pont azok felé nem teljesíteném a vállalásaimat, akik megbíztak, másrészt pedig az oldal még ennyire se haladt volna semerre és teljesen szétesett volna. Ugyanis minő meglepetés: száz ember legalább húszféle dolgot szeretne még akkor is, ha ezek amúgy kizárják egymást.
  5. A stílusodon faraghatnál kicsit. De szerencsére már nem sok időm van hátra, mert pont ma jeleztem, hogy januártól már nem tudok foglalkozni az oldallal. Kivéve az új jelzéses mizériát, azt megígértem, hogy megjavítom.

Van még egyéb kérdésed?