( evone | 2019. 12. 05., cs - 12:44 )

rendben. akkor beperelem a gmailt, mert szerencsétlen voltam és nem állítottam se telefonszámot, se backup emailt valamint a jelszavam és a biztonsági válaszaimat is elfelejtettem és természetesen úgy gondolom, hogy ez véletlenül sem az én hibám, hanem a google baszott ki velem... 

az autó kulcsát nem megjegyezni kell, hanem vigyázni rá. ráadásul adnak pótkulcsot (jelszó emlékeztető/backup email) is... nem fantazmagóriákat kell gyártani, hanem gondolkodni. ami fontos azt az ember megjegyzi. ha valakinek nem volt fontos a 400 ezer forintos telefonjához megjegyezni egy apple id jelszót akkor az úgy járt. ezért nem a gyártó a hibás.

továbbra se értem, hogyan lehet ebbe a biztonsági ficsörbe belekötni, a usernek annyi a dolga, hogy nem felejti el a jelszavát. apple idre is lehet kérni jelszó visszaállítást, ott is meg lehet adni backup emailt, backup telefonszámot, biztonsági válaszokat. ezer módja van a dolognak. az nem oldja fel az activation lockot aki nem akarja vagy lopta az adott eszközt.