( wlaszi | 2019. 12. 05., cs - 06:52 )

Szerkesztve: 2019. 12. 05., cs - 07:04

Én már 2 éve tolom a különböző szakikkal való interakciót (hasonló okból mint Te)....nem akarlak elkeseríteni, se minden bajomat rád zúdítani, de a szopóroller még nagyon el sem kapott.

Nálam a sugártani intézettől kezdve az egyszerű sittpakoló gyerekig mindenki megfordult már, talán 2 főt tudok mondani akire nem mondanék rosszat, persze hibát tudnék mutatni a munkájukon, de azokat már a "belefér" kategóriába teszem, annyi fekália után amit letoltak a torkomon.

Előleg nélkül semmit, a triviális/egyszerű feladatot meghaladó munkára már menekülnek, kizárólag aranyáron vállalják, ennek ellenére az anyagon is megpróbálnak húzni, a leírt speckót újragondolják és leszarják mit beszéltetek meg 3 perce, de ha valóban gondolkodni kellett volna, azt tuti nem teszik, a tervrajzot vagy azért nem használják mert túl sematikus, vagy azért mert nem megy le IKEA szintre, károkozás kb garantált, mindig valaki más miatt nem jó/ideális, időpont/határidő ismeretlen fogalom. Olyanok mint a hobbitok: napi 8 étkezés, 10 cigiszünet, 5xfél óra élettörténet mesélés. 

Sajnos nem fért bele a költségvetésbe a hőszivattyú (föld-víz), pedig a gázműveket és a kéményseprőket boldogan dobtam volna ki a házból....húzhatod még vhogy, de úgyis csere lesz belőle mert nekik ez a buli.

"poén faktor": Nagynénémék 1 éves készülékén meghalt a hőcserélő, 5 év gari van rá...kivéve a hőcserélőre, apróbetűsen. 50k.