( p2pking | 2019. 12. 04., sze – 22:40 )

Levego - viz hoszivattyu, es nincs ilyen problema. 130 nm2 siman kifutheto itt olvasott bekerulesi koltsegu szerkezettel.

Elony, klimasok telen raerosebbek. Jobb cuccok -25 C fok ig tudnak futeni, termeszetesen romlik az energia/ho nyereseg arany, de ez total mas tema.

Hatrany, kell neki vastagon delej, tehat legalabb 32A bejovo legyen.

Van vegyesed, akkor ha nem felsz, lomtalanitaskor lehet butort talalni boven, de azt tudni kell, hogy kb. EU csatlakozas vagyis 15 eve ez tilos. Videken kutyat nem erdekli, amikor ellatogatok rokonokhoz erdekes latni mi omlik nehany kemenybol, szagrol nem beszelve. Buntetni meg sosem senkit. Budapesten ez kicsit mas fekves.

Ezt bemutatnam egyebkent mindenkinek, aki szarozza a panelt, meg a fotavot. Eletben ilyen uri dolgom nem volt.

Amit tapasztalsz, az meg nagyon nem egyedi, es leginkabb jellemzo, vagyis a korrekt es egyenes hozzaallas az ami nincs.

Szakmunkasok tagabb erteelmeezett csaladi korben, ugy 90 evek ota nem dolgoznak itthon, vagy ha igen, akkor ugyanazon arakon mint kint. Jeleznem, ha itthon is vannak is teli a naptar igy is, mert egyenesek es amit mondanak az ugy van. Feleves elojegyzes az sima mindnel, teljesen mindegy, hogy asztalos, csoszerelo, vagy burkolo, komuves reszt nezzuk. Szoktak nevetni, hogy az en keresetemert, ok biztos nem dolgoznanak, az, meg, hogy annyit tanuljanak az annyira kizart, mint a piros ciganygyerek hullasa az egbol.

Szoval lenyeg, hogy nagyon nagy coresz ha tenyleg bekakkant.