( tigrincs | 2019. 12. 03., k - 16:27 )

De tud. Ha hasznalsz egy eszkozt akkor az automatikusan lockolva van az ID-hoz amivel hasznalod. Ha ellopjak akkor a find my phone menuben be tudod allitani, hogy elveszett vagy elloptak. Ekkor a telefont ha resetelik is akkor ki is irja, hogy vigyetek haza Czo kollegahoz vagy barmi amit megadtal.