( Gyuszk | 2019. 12. 03., k - 13:59 )

Pontosan ugyanezt tudja az Android/GAPPS is, FRP (factory reset protection) a neve. De az még megtévesztő is, mert simán lemegy a factory reset, de ha előtte nem léptetted ki a telefont a Google fiókodból, akkor csakis az előző Google fiókkal lesz hajlandó elindulni a telefon. Az iOS-ben legalébb egyértelmű a ficsőr.