( gelei | 2019. 12. 03., k - 11:40 )

Nem, az activation lock azt jelenti, hogy ha wipe-olod az eszkozt, akkor csak ugyanazzal az iCloud accounttal lehet ujra hasznalni, amivel elotte. Ehhez nem kell semmi kulon interakcio.