( neutrino | 2019. 11. 28., cs - 10:27 )

1st world problems:

- "csak 1 kompresszor, nem 2 (bevallom eddig nem is tudtam h. van 2-vel szerelt is) " -> ha azt se tudtad, hogy vannak 2 kompresszoros modellek, akkor miért is fáj hogy ez nem az?

- " a hűtőajtó kivágódik, mint az ólajtó mikor kinyitod, nem fékezi semmi, fal mellett mindennek odabaszódik ha van kiálló bármi. Azt még nem próbáltam h. sípol-e ha az ajtó nyitva marad. " ->  Amúgy szerintem felnőtt ember tudja úgy kezelni, hogy ne legyen baja (gyk, nem baszom oda a falhoz nyitáskor)

- " vastag(abb) falak, rengeteg hasznos palolóhelyet elesznek. Érdemes centire lemérni a régi hűtő belső hasznos méreteit, mert az új hűtő hiába 20 centivel magasabb a réginél, ha az ilyenek miatt végül alig lesz benne több pakoló hely. " -> Ahhoz hogy effektiv legyen a hűtő nem elég az elektronikai részének takarékosnak lenni, szükség van a hűtött levegő benntartására is.

- "direkt nem lcd-s, agyonkonfigurálható kijelzőset vettem, de a hőmérséklet beállításra 1 szem potméter tekerentyű van, ami fokozatmentes, és egyértelműen beskálázva sincs (van 1 vastagodó vonal mellette, de semmi leolvasható beosztás). Így lövésed sincs pontosan milyen hőmérsékletet állítasz be. Az 1-5 fokozatos más hűtőkben alkalmazott tekerentyűknél ugyanúgy nincs ötleted h. az 5 == ? Celsius, de ott legalább tudnám h. előtte is erre volt beállítva, és ha valami miatt eltekertem, aztán most is idetekerem vissza, akkor ugyanúgy kell viselkednie. " ->

From specs: https://www.gorenje.hu/termekek/haztartasi-nagygepek/hutes/modellek/alu… -> " Mechanikus vezérlés " -> A hőfokszabályzóval (termosztát) faék módon történik a hőszabályozás, ezért a pénzért ez jár. Amúgy pedig ki kell tapasztalni.

- " nem gurulós a hátsó 2 lába, nehezebb a helyére juttatni " -> Nem faszság, de nem irnám fel negativumnak, mivel a többség eddig se rendelkezett egy kerékkel sem.