( kikadff | 2019. 11. 27., sze – 16:11 )

Ne csapkodj össze-vissza

Nekem úgy tűnik te csapkodsz össze-vissza.

Van itt bőven nem bulvár és nem flame kontent is

Nem mondtam, hogy nincs. Azt mondtam, hogy tömve ( <- ez itt szubjektív ) van bulvárral meg flame kontenttel, de ezek szerint azt te is elismered, hogy van ilyen.

 kerülöd, mint vámpír a fokhagymafüzért!

Hozzáfűzni valód ahhoz? Semmi. Hát, ez itt a baj!

Mert vannak normális cikkek, nem gondoltam, hogy dicséretet kell adjak, úgy voltam az az elvárható. Átgondolva ez lehet nem jó hozzáállás részemről, hiszen talán jogos elvárás a pozitív visszacsatolás is. Ha látod értelmét, vagy jelent ez neked bármit is, szívesen hozzáírok a nekem tetsző cikkekhez:

Köszönöm, érdekes volt!

vagy valami hasonlót, azt más is +1-ezheti, ennyitől nem lesz szétnyomva az adott topik. Így legalább nem mindig csak a kritikát meg a hisztit kapod.

Csináltam a blogomban egy tesztidőszakot szándékosan, ami alatt kizárólag szakmai témákat postoltam. Ez tartott kb. fél-egy évig. Zéró érdeklődés volt

Akkor csak számít valahol a közösség aktivitása, pedig folyamatosan azt állítod, hogy téged az nem érdekel. Mondjuk, ha bármihez is, de számít, akkor érthető, ha kis bulvárral, meg flame-el aktivizálod a közösséget. Nem tudok javasolni jobb, működő alternatívát. Annyi, hogy én néha soknak érzem.

megint a terelés jött a részedről

Én úgy érzem te terelsz. Egyrészt köszönöm, de tudom mi a különbség külalak és tartalom között. Másrészt én teljes mértékben egyet értettem veled az első kommentemet nézve ( külalak ), sőt azt további kritikával illettem ( tartalom ). Szövegértéses sértést mellőzöm.

régi, román, mókuskurva szokás.

te egy nick mögé bújt, nagypofájú, névtelen senki vagy.

Itt az igényesség, kulturáltság és műveltség megjelenését láthatom, ugye?