( mt9 | 2019. 11. 24., v - 20:14 )

de valami baja mindnek volt.

Igen, és olyan általános megoldást nem is fogsz találni, ami mindenhova jó lesz. Legalább is amíg iframe-ekkel kell szórakozni. Majd ha beindul a webcomponent business. Addig pedig marad az, hogy szolgáltatónként legalább egyszer eljátssza az ember azt, hogy leül, megnézi a beépítő kódot, és megnézi mit és hogy lehet okoskodni. Mondom, a fluid szélesség fix magassággal a legtöbb esetben oké, ennyit generalizálni lehet egy iframe-re.  

Azt hiszem, a szélességet és magasságot a embeddelt kód szolgáltatója teszi be.

Ez elgondolkodtatott. El tudod árulni hogy működik az admin oldalon például a fenti videó bepakolása? Nem része a width, height annak? Nem lehet beillesztés előtt azt levenni, egy class-t rátenni, ami a fenti patchet tartalmazza, és minden király?

és mint látod, ez is bővíthető további szolgáltatókkal.

Látom, igen, csak az értelmét nem. Nem egy olyan hú de nagy JS fájl, de azért így is van súlya, és fut le feleslegesen úgy, hogy a problémában nem segít, de ha segítene is felesleges, amikor konkrétan a fentit két sor CSS oldotta volna meg sokkal erőforrásgazdálkodóbb módon.

Ezért mondom, hogy érdemes egyszer kijárni az utat saját tanulópénzből, és onnantól olyan megoldásotok lesz, ami az oldal számára a legjobb, és nem egy 3rd partyn múlik majd az egész.