( Bdede | 2019. 11. 21., cs - 16:33 )

Pontosan a természet mindig korrigál, a föld megvédi magát. Még az embertől is. Minden dinamikus egyensúlyban van. Ha sok a gazella, nőni kezd az oroszlánok száma, majd ismét csökken. Ha sok az ember, meg sokat szemetel, kicsit meleg lesz, és majd kinyírják egymást. Kevesebben lesznek, és újra kezdődik elölről. Hamarabb fogják az emberek egymást a már nem szennyező szintig irtani, minthogy valami komolyabb baj legyen a földi élőrendszerben.

Ez klíma-hiszti elég mű dolog, ez abból is látszik, hogy még véletlenül se érinti a legfőbb problémákat mint pl.a globális gazdaság miatt keletkező fölösleges termékek fölösleges utaztatását. A megnövekedett turizmust.

Mert azt ne mondja senki, hogy a marha böfögése nagyobb szennyező, mint ugyanennek a marhának a steakjék elszállítani európába, hogy megegyed.

Hogy miközben nem eszik a trendi csávó húst, merthogy a föld jövője meg minden, de már lassan nem számít embernek az aki hétvégén nem "mozdul ki" oda-vissza minimum 400km-t

De évi pár európai kiruccanás(pár ezer km.) és ha jó az év elugrunk thaiföldre (pár tízezer km). Mert meg kell ismerni új embereket, tágul a látókör, meg egyebek.

Szóval e kettő együtt hogy?

ui. Ha egy föld területen mezőgazdasági terméket állítasz elő pl kukoricát,teát akkor miért rosszabb, mint ha a gaz nő helyette? Zöld , zöld fotoszintetizál,  fotoszintetizál, akkor?

Jó a vegyszerek, ok ez rendben, de az nagy mumus, a széndioxid szempontjából?