( mhmxs | 2019. 11. 21., cs – 10:55 )

"mindenki másnak sikerül" nekik is sikerult volna ha akartak volna :) De nem akartak, es ezt nem lehet rajtuk szamon kerni. Zsakbamacskat sem arulnak ebbol a szempontbol.

"Így se bővítés, se javítás" ok gepet akarnak eladni, a userek tobbsege meg nem akar boviteni, a szerelhetoseg miatt meg egy darabig nekik faj a fejuk plusz a usereik tulnyomo reszet kepezo pro userek meg amugy is cserelnek gepet 3 evente. Ez a csorok es nem az apple problemaja :D

"a felhasználókat meghallgatva" mar ez is baj :)

"ennek ellenére mégis mindig nagyon venni akarják tőlük" hat ismerek ceget, aki dollar milliokat sporol azzal evente, hogy ezeket a tularazatt vackokat veszik, mert a maintenance koltseg 30-40%-al esett emiatt. Es amugy barmelyik masik gepen elfut az macos legalisan? mert az is egy szempont, lehet ekezni, de van akinek ez deal breaker.

"De ennyi pénzért (sőt, sokszor olcsóbban is)" mennyivel olcsobban? A Dell, Lenovo vallalati csucsgepek 5%-al ha olcsobbak, de lehet 8%. mennyi az vagy 200 dollar? (Precision 7530 List price: $2,965.92 egy vacak i7-el es ocsmany 15.6" UltraSharp™ FHD, 1920x1080)