( mhmxs | 2019. 11. 16., szo – 17:59 )

Nagyon fura a hozzallasod. Van egy gep, aminek a portszama pont megfelel, hanem meg sok is, a userek 9x%-anak. Annak a 10%nak meg meg mindig van 3 valasztasa a) beruhaz megfelelo monitorra, b) beruhaz egy "dockolora", c) nem veszi meg a gepet mert nem felel meg neki. A forumon sirankozas nem megoldas.

A tobbi gyarto is draga, amikor a premium kategorias gepeit nezed. Volt mar errol szo, alig par szazalek az elteres mondjuk egy Lenovo meg egy Apple csucsgep kozott.

Tenyleg az miert baj, hogy van egy cuccod, amire ra van minden dugva, es azt az egy cuccot bedugod a gepbe? Ki az az elvetemult, aki 6 kabelt dug be a gepebe es huz ki belole minden egyes alkalommal, amikor workstationt csinal a laptopjabol es vica verse?

A monitorokat pedig el lehet adni, es akkor nem pazarlod el oket. De adomanyba is lehet adni oket, es akkor meg a lelked is megnyugodhat. Jah es arrol nem is beselve, hogy pont a valtas allapotaban vagyunk, szoval ha most beruhazol chainelheto monitorokra, akkor azt kb 5-8 evig nem kjell lecserelni, a hdmi is huzta ennyi idot a mac prokon.