( Gyuszk | 2019. 11. 15., p – 18:20 )

Inkasszót nem kapsz csak úgy, előtte sokszor és sokadjára is figyelmeztetnie kell a hatóságnak, hogy miről van szó. Tudnod kell róla, hogy milyen, az hatóság/állam felé fennálló tartozásod van.

A bank nem tiltja le csak úgy a számládat, például a kötelező adategyeztetés végső határideje egyszer biztos, de lehet hogy  többször is előfordult, hogy eltolásra került, a bankok pedig hangosan sírtak minden fronton, hogy intézd el gyorsan.

A NAV ugyanaz mint az első.

A szolgáltató nem tudja lenullázni csopbeszeddel a számládat, mert minden csopbeszed vagy fix értékű vagy van egy reális maximuma, limitet lehet beállítani, többet nem vehet fel.

Egyébként persze, diverzifikálás az jó, én pl. két magyar banknál (saving, income collect) és revolutnál (csak cash flow) tartom a pénzemet, szóval ha ezekből egy elesik vagy hibázik, még tudok ételt venni :)

A kp -t meg törvényileg meg kell szüntetni, lehet hogy a fizikai tartásnak van előnye, de a hátrányok masszívan elnyomják. (elveszted, elég, elszakad, ellopják, elázik, kifújja a kocsiból a szél, és még sorolhatnám a végtelenségig).