( nevergone | 2019. 11. 14., cs – 21:00 )

Nézd, én teljesen konstruktívan állok hozzá.

A jelenlegi megoldás ugyan Javascriptet használ, viszont mivel joggal feltételezzük, hogy a látogatók jelentős része engedélyezi a javascriptet a böngészőjében, ez igazából csak plusz egy lekérést jelent. Ha ez valakinek nem fér bele, akkor ott már más problémák is vannak.
Cserében viszont nem fogunk egyedi, senki által nem tesztelt és vizsgált megoldást alkalmazni csak azért, mert valaki ódzkodik a Javascripttől és a plusz egy lekéréstől. Ezért mondtam, hogyha neked a jelenlegi megoldás problémás, akkor írd meg általánosan és tedd közzé „több szem többet lát alapon”. Mivel a HUP kezdettől fogva igyekszik minél közelebb lenni az eredeti kódbázishoz, ezért biztosan nem fogunk „csak úgy” egy egyedi PHP-t betenni, amiről nem tudjuk, hogy milyen egyéb mellékhatást okoz. Ráadásul úgy, hogy az abban előforduló esetleges biztonsági hibákért nem a megoldás készítője lesz a felelős.
Majd ha a HUP tulajdonosa és üzemeltetője másik megoldást kér, akkor keresünk másik megoldást. De addig én biztosan nem fogom szorgalmazni ezt.