( aligp | 2019. 11. 13., sze - 13:03 )

Azt a választ kaptam, hogy nem, mert a két szélső nem működik, hanem csak ami középen van rész, de pont az nyomja a légcsövet. Valamint hideggöbőknél később fennáll a rák veszélye. A citopatológia eredménye negatív lett, de a műtét utáni szövettan mond biztosat és akkor újra fel kell nyitni ha mégis pozitív az eredmény. Valamint, bevett tapasztalat, hogy faragás után a növés nem áll meg ezért ismét műtét következne.

2 kórházban, 3 orvos mondja ugyanazt. Igyekeztem alaposan körbe járni. De ha esetleg tudsz egy specialistát és van lehetőségem, nem leszek rest megkeresni.