( zZsOlTi | 2019. 11. 12., k – 09:42 )

A főoldali fórumblokkal az a baj -szerintem-, hogy mobil nézetben a leglényegesebb információnak (a topikok címe) jut a legkevesebb hely, míg ott  van mellette 4 másik oszlop, ami tök lényegtelen. Tudjuk, hogy itt mindig a legfrissebb témák vannak, miért kell kiírni, hogy 5 perce vagy 1 órája szólt hozzá valaki? Nem mindegy? Meg lehet jelölni valahogy (ikon, flag, szín(!)) hogy van új hozzászólás. 
Ennek nem is táblázatnak kéne lennie, hanem mondjuk egy unordered listnek, benne divekkel. Akkor meg lehetne így csinálni, hogy a topik cím mobil nézetben is teljes szélességű legyen, a többi infó (ha már kell) lehetne a cím alatt egy sorban egy másodlagos színnel és betűmérettel.

Valami ilyesmit tudnék elképzelni:
https://imgur.com/TAUQ9Zt
 

De ha már táblázat, magán a táblázaton is lehetne csiszolni, én pl mindent balra igazítanék (fejléceket is) és a sorok közé mindenképp tennék még paddingot (mert a topik címek mobil nézetben összefolynak), illetve becsíkoznám (egyik sor egy árnyalattal világosabb, másik sötétebb háttérrel). A felesleges infókat meg mobil nézetben akár teljesen eltüntetném a topik címek javára, mint pl a mobilarénán.