( KaTT | 2019. 11. 12., k - 09:33 )

Szerkesztve: 2019. 11. 12., k - 09:44

https://i.imgur.com/HzVmGpY.gif

Biztos hiányzik valami információ, azért nézek értetlenül. Kérlek Adrienn írj egy listát, hogy mi miatt annyira rossz a HUP jelenleg, ami miatt távozni kell.

Használom desktop-on és mobilon is az új változatot. Már újra látom az új hozzászólásokat, megy a szavazás. Meg tudom nyitni a témákat és mindenhez hozzá tudok szólni. Mi szükséges még?

Kicsit úgy érzem, mint amikor valaki egy nagyon jól kitalált, élvezetes, összetett számítógépes játék grafikáját kritizálja, míg akik több ezer órája játszanak vele, nem értik, hogy mi baja annak, akinek nem elég szép 1-1 grafikai elem, mert nem ez a lényeg. A lényege a szakmai közösség, és az nem változott, sőt, erősebb lett az átállás óta, a lemorzsolódások ellenére.

Nem kell Treyt védeni, de tökre nem fair vele szemben ez, amit írtál. Te többet tettél az oldalért, mint ő, és mégis ez lett? Esetleg kevesebbet tettél? Te mindent megtettél előtte, amit csak lehetett, mint sokan mások?

Én valami hibát találtam, megírtam, de ezen kívül semmit nem segítettem, viszont nem is bántom azt, aki sok órát áldozott erre, hogy változás legyen. Trey meglépte azt a fájdalmas lépést, amit meg kellett lépnie, hogy biztonságosabban tudja üzemeltetni a site-ot mint eddig. Ha nem változtat, és feltörik az oldalt, akkor meg ez miatt lennének sokan kiakadva, hogy miért nem tett valamit.

Trey hosszú távú, jó döntés hozott, aminek rövid távon lehetnek hátrányai, például a csillámpóni ikon nem minden oldalon látszik, de ezt lehet később javítani.

Kérlek Adrienn, a listán kívül osszad meg itt nekem, hogy mit, milyen lépésekben kellett volna tenni, mi lett volna a jó. Nyitott vagyok a régi, megvédhetetlen, támogatás nélküli rendszer biztonságos üzemeltetésének a megvalósítási tervére, vagy az olyan változatnak az átállási tervére, amivel te személy szerint elégedett lettél volna.

Bízom a szakértelmedben és kitartásodban, hogy ezt a 2 részt leírod ide. Köszönöm.

 

Most látom, hogy lehet, hogy már nem aktív a fiókod. Akkor ha kipihented magad, rendeződött minden jelenlegi gondod, új erőre kaptál is vissza térsz majd, várom a választ, el fogom olvasni. Biztos nem olyan vagy, aki csak úgy dobálózik a szavakkal, alaptalanul.