( azbest | 2019. 11. 10., v - 19:53 )

A poén, hogy egy rendes andoidtv box alatt is jobban megy a kodi az ilyen nem hivatalos addonokkal is, mert L1-es a widevine rajta. 
A hbo go is simán megy kodi addonnal is, mindkét fajtát használtam, a régebbi billsuxos és az új eu változatot is. Egyiket sem valami kétes, gyűjtő repó telepítésével, hanem a github projektjükből a zip-et letöltve. A firetv sticken most is úgy használom a kodiban, mert a tévés hivatalos app csak androidtv-vel megy, a firetv-ről hiányzik a tévés api. De amíg nem volt hivatalos tévés app, addig a miboxon is kodi addonnal használtam.

Netflixet nem próbáltam kodival, de annak a leírása is azt mondja, hogy L1-es android eszközzel esélyes, hogy menjen fullhd és 4k. De mivel ott a hivatalos, így nem éreztem ingerenciát a kipróbálásra. Aki esetleg opensubtitles automata feliratletöltést akar bármilyen filmhez, annak lehet értelme ezzek küzdenie.

Ja meg esetleg, ha valaki kadenciahelyes lejátszást akar, mert az miboxon már megy a kodival. A hivatalos hbogo és netflix meg nem próbálja a kijelzőt a tartalomhoz igazítani android alatt.