( cadmagician | 2019. 11. 08., p – 10:36 )

1. pont az az érvelés, hogy nem azért teszünk valamit, vagy nem teszünk valamit mert törvény tiltja, vagy engedi, hanem mert a józan ész, meg valamiféle erkölcsi dolog szab gátat a tetteknek. egy normális világban. csak mondom.

2. egy olyan elmeháborodott világba lettünk, ahol akkora szabadság van, hogy már mindenki jól érezheti magát, csak azoka nem akik a józan ész és az erkölcs mellett probálnak lavírozni több kevesebb sikerrel. Aztán számon kérik a keresztény értékrendet olyanok, akik gátlástalanul érzik magukat kiscicának, feleségül veszik a saját nagyannyukat, meg kutyapórázon vezetik az egybites szabadelvőt... értékrend nélküli massza ne kérjen számot értékrendet. miért kell eltűrnöm mindenféle közízlést sértő elmeháborodott hülyét...?

3. kivétel erősíti a szabályt. jó ha van értékrended, akkor már csak a liberális gondolkodásmódot kéne "átalakítani", és jobb lesz a világod, hidd el... :)

4. miféle érvelés az, hogy akkor szüntessük be az alkoholt? kb semmilyen.

5. mint a buzik. régen betegség volt(titkolták). most már nem az(eltűrik). holnap meg kötelező lesz. hasonlóképpen, ma az orvosi fű, holnap akkor engedjunk már meg még néhány szart, aztán minden (is) szabad lesz, mert a nép azt követelni... csírájában kell meggátolni minden olyan dolgot aminek az elburjánzása csak káros... látod, a cigit meg az alkoholt nem folytották el, milett belőle... mellesleg a cigi meg a pia az ami évszádazok óta van, elterjedt, nem pedig a fű. ennek oka van. nem mostani dolog.