( pehsa | 2019. 11. 07., cs - 08:31 )

Amúgy azt bírom a legjobban, hogy mindenki kb csak ugatni tud, hogy milyen rossz lett az oldal, meg tele van hibákkal, de azok a legnagyobb szószólók, akik még arra sem voltak képesek, hogy a béta tesztelés miatt a hosts fájlt átírják, hogy egyáltalán teszteljék a dolgokat.

Telefonos használhatóság... Azt is lehetett volna tesztelni, nem feltétlen eszközön, mert ott macerásabb a hosts, de ha egy gépen megcsinálja, akkor Chrome és Firefox-nak is van mobil nézet lehetősége, tehát ott is meglehetett volna nézni. Igazából ha én csinálnám pont a telefonos részt hagynám a végére és előbb minden más legyen rendben.

 

Tehát tesztelésben nem vettek részt és nekik áll fentebb, hogy vannak hibák az induláskor (természetesen a kevés kivételtől bocsánat, nem nekik címzem ezt).

Lehet itt Pistike Bt.-zni is meg szidni a dolgokat, hogy mekkora gányolás, de azért kíváncsi lennék, hogy az ugatók mekkora része az, amelyik egyáltalán elvállalt volna egy ilyen migrációt? Azért itt nem egy Next-Next-Next-Install-Import munkáról van szó. Nevergone kolléga megtesz mindent amit tud, hogy a váltás hibái javítva legyenek. Egyáltalán ki az aki tudta, hogy több mint 10 éve aktív tagja a Drupal közösségnek?

Meglehet nézni az ismert hibák topic-ot is, hogy hány olyan hiba van, ami nem rossz migrálás eredménye, hanem Drupal 8 hibáról van szó (vagy hozzá tartozó Modul-hoz).

 

Tehát most már én kérném, hogy aki csak trollkodni és szidni képes mást, de érdemben nem tud mit hozzátenni a dolgokhoz, azok inkább maradjanak csendben. Tegyétek félre a HUP-ot, menjetek át más fórumra (ott is csodásak szoktak lenni a közösségek), majd egy néhány napos, hetes szünet után gyertek vissza...