( ibenny | 2019. 11. 06., sze - 20:13 )

"Nem nagyon értem a többesszámot. Én egy sok kódot nem írtam az új oldalhoz és biztosan nem volt olyan kérésem, hogy az új oldalon szándékosan ne legyen.  Sajnos, a Drupal fejlesztése nem feltétlen a HUP olvasók igényei mentén folynak."

Nem allitottam, hogy akar egy sort is irtal volna, de mint a HUP tulajdonosa, van beleszolasod dolgokba, rajtad is mult, hogy ez igy megjelent, ha mas nem, rabolintottal.

"Ez engem is érdekelne, de azt hiszem, hogy most az a fontos, hogy mielőbb javítva legyen, nem az, hogy azon lovagoljunk, hogy miért nehéz javítani."

A ketto ez esetben ugyanaz, nyilvan nem szo szerint ertettem, hogy erdekel (hint:nem), csak furcsallom, hogy ez hetek ota meg mindig egy fennallo problema, nagyjabol masnapra illett volna megoldani, mert jelentosen ront a tobb szempontbol egyebkent is leromlott hasznalhatosagon.

"Csak arra tudok gondolni, hogy a legtöbben logikusan, thread-ben olvassák a kommenteket. Én is így olvasom és így is olvastam mindig."

Gondolni adott esetben en is sok mindenre tudok (pl. arra is, hogy "gondolom biztosan nem csak en hasznaltam igy"), ettol ez meg egy letezo igeny es szamomra valoban elvezhetetlenne teszi az oldalt. Mondhatnank, hogy ez senkit nem erdekel, de ha egy forumot, ami a kenyelmes olvashatosagra/valaszadasi lehetosegre epit (mar altalaban, egy forum formailag errol szol), akkor igenis szempontbak kene legyen. A Reddit-en pl. hasonlo thread-es elrendezes van, ott sem szeretem, de megis hasznalhatobb desktop-on es mobilon is, tehat szvsz. meg ebbol is lehetett volna jobbat kihozni.