( BehringerZoltan | 2019. 11. 06., sze – 19:27 )

Én nem tudom mire vélni, h vannak akik képesek emellett a rémisztő és embertelen dolog mellett érvelni!  Ha már hasonlatokat keresel, akkor miért nem vetődik fel, hogy a vezető pl. haveri viszonyban van az egyik beosztottjával, a szabadidejükben együtt szoktak teniszezni, meg sörözni. Ad abszurdum az egyik még segített is a másik házának építésénél stb?  Most akkor mi ez a diszkrimináció a haveri viszony esetében? Azt miért nem kell jelenteni, azért miért nem jár kirúgás?

Jó lenne érteni: a tőkelogika belemászna a haveri viszonyba is, nem állna meg szerelmi viszonynál! És ez is lesz a következő lépése, amint kinevel kellő számú kretént, akiknek kulturáltságának egyetlen forrása a vállalati kultúra lesz. És akik a vállalat érdekét az egy igaz hitként mondják fel.  Akkor majd a haveri viszony korlátozását is el fogják fogadni a Szent Vállalattól. 

Remélem tetszik ez a szemléletes példa az emberi minőség alászállásáról!

Aktuálisan - bár nem vok jogász - de tudtommal a szerelmi viszony a jog nyelvén nem értelmezhető egészen addig, amíg az nem ölt valamilyen intézményesített formát. Így aztán a tiltás alapjául ezt nem lehet tenni. Nem is teszik. Figyeljünk a megfogalmazásra "nem támogatják"! Ugye ez van írva!? Ami nem tilos azt pedig lehet.