( bolond | 2019. 11. 04., h - 00:25 )

A "követett tartalmak" kifejezés jelenleg értelmetlen, hiszen nem "követett tartalmak" jelennek meg az oldalon, hanem azok a témák, amikhez a felhasználó hozzászólt. Fel/leiratkozási lehetőség nélkül nincs létjogosultsága a "követett tartalmak" kifejezésnek.

A "könyvjelzők" oldalon a könyvjelző törlése könyvjelző ikont kapott. Nem kellene neki ikon, csak egy "törlés" feliratú link. De ha mindenképpen ikonra van szükség, akkor jobb volna a funkcióra jobban utaló pixelhalmaz. A legegyszerűbb egy "X" jellegű dolog lenne, mert azt máshol is újra lehet hasznosítani.

A "könyvek" oldal elnevezése kb. olyan, mintha a villamost metrónak neveznénk.

A [code]del[/code] taget vissza kellene hozni, mert néha idegesítő nélküle ironizálni. Akarom mondani, jól jelezhető vele egy adott – korábban fennálló – állapot megszűnése.

Az oldal fejlécében és a felhasználói dobozban lévő linkek feliratai régen kisbetűvel kezdődtek.

Szerintem a "friss hozzászólások" dobozban maradhatnak a dőlt betűk, csak a " óta" karaktereket kellene eltávolítani.

"Utolsó 30 napban legtöbb pontot kapott hozzászólások" → <del>"Az elmúlt 30 nap legpontosabb hozzászólásai"</del>"Az elmúlt 30 napban legtöbb pontot kapott hozzászólások".

Az aggregator oldalak megjelenésére érdemes lenne ránézni. Szerintem látni fogjátok, mi a baj velük. Ha mégsem, adok ajándékba egy kapát. :D

(BBCode/régi HUP zombi)