( gentoojedi | 2019. 10. 28., h – 09:06 )

Világos.

De furcsállnám, ha a nagyérdemű úgy ítélné meg mivel láthatóan az oldal tele van offtopic témával. A blog meg aztán pláne. Biztos van olyan, akinek nem tetszik a téma, meg a stílusom se jön be, de könyörgöm, nem muszáj elolvasni. Annak írom, aki szívesen végig olvassa. Azt meg egyáltalán nem tartom helyénvalónak, hogy azért töröljenek valamit, mert xy-nak nem tetszik. Más lenne a helyzet, ha személyeskedő, becsmérlő meg fajgyűlölő szöveget tolnék. Mert mindig van olyan, akinek fog, vagy legalábbis érdekli a téma, a sajátos humoromtól és stílusomtól függetlenül. Mit szólnál hozzá, ha bemennél egy étterembe, kérnéd a desszertet, mondjuk nutellás palacsintát és közölnék Veled az nincs és nem is lesz, mert a többség csak a lekvárosat, a túrósat, meg a csokisat eszi. Gondolom nem esne jól, ha pont arra kívántál és nincs, esetleg a másik hármat meg utálod.

Köszönöm moderátori hozzáállásod. Mivel rendszergazda vagyok nem kell backupra felhívnod a figyelmemet. annyira van backup, hogy már eleve abból toltam fel. Nem vagyok hülye, hogy vasárnap délben írjak meg egy esszét.

Elnézést kérek, ha kicsit kioktatónak tűnök, de moderátorként már észre kellet, hogy vegyed troll hajlamaimat, tehát megfontolandó ez irányú hajlamaimat hagyni, hogy a blogolásban kiéljem, hátha nem lesz kedvem/időm/energiám/hajlamom az egyéb trollkodásra.

Egy észrevételem lenne az új portállal. Ha jön új hozzászólás, az új ikon nem jelenik meg, mint régen, továbbá a válaszoknál nem mutatja, hogy abból mennyi az új. Pedig jó lenne, mert így nem feltűnő.