( mt9 | 2019. 09. 02., h - 15:27 )

+1

Még csak azé sem. Eddig minden telefonom úgy működött gyárilag, hogy a bekapcsolt szinkronizálás csak a kifejezetten ahhoz a fiókhoz rendelt névjegyeket szinkronizálta. Ha csak úgy hozol létre névjegyet, hogy mentés helyeként sim vagy telefon van beállítva, az ott is marad.

Szerk: Persze lehet, hogy eredendően nem bízik az ember abban, hogy a névjegy alkalmazás a háttérben nem küldi el mégis a local only adatokat a felhőbe, de basszus, ha már ebben sem bízol, minek használod?!