( gondol | 2019. 07. 09., k – 22:19 )

„Jo, vagy nem, de tudod, mi lesz.”

Ha te tudod, hogy mi lesz, akkor pár egyszerű mondatban összefoglalhatnád nekem a Fidesz állítólag létező programját, céljait rövid, közép illetve hosszabb távon, mert én pár hónapja még azt sem tudtam hogy teljesen központosítják mondjuk az MTA-t, aztán lásd, ez ma elméletileg már megtörtént. :) Nem kell az egész programot, csak mondjuk az adórendszer kapcsán mire számítsunk jövő január elsejétől, vagy öt éven belül mi a tervük a rekord adóterhekkel, mi a tervük a folyamatosan romló versenyképesség javítása kapcsán, mi a tervük a szakképzett munkaerőhiány enyhítése kapcsán például hány tízezer vagy százezer ukrán/moldáv/mongol migránst óhajtanak exportálni „nem leszünk bevándorlóország” címszó alatt az elvándorolt/elüldözött magyarok helyett, és egyébként mit óhajtanak kezdeni a lakosság rekord eladósodottságával (fogyasztási + lakáshitelek), mikor ideje lenne kamatot emelni hiszen az infláció kezdi alaposan csapolni a Zemberek pénztárcáját is. :)

Vagyis... szerintem egyszerűbb lenne ha idéznéd nekem a Fidesz programjának elérhetőségét, mivel bármelyik ellenzéki párt programját másodpercek alatt megtalálom a böszme nagy neten, egyedül a Fideszét valahogy jól eldugták. :) Elég lesz csak az EP választási programjuk, mondjuk amelyben a dublini rendszer reformjával kapcsolatban fejtik ki álláspontjukat, na az is érdekelne. :)

„ellenzeki sajto olvasottsaga nagysagrendekkel a kormanyparti felett van”

Itt az elérhetőségről volt szó, szóval kanyarodjunk vissza oda.

„mar 30 eve ez megy, az osszes jelenlegi jelentkezot ismerjuk mar”

Valóban? Az ellenzék soraiban vannak olyan új politikai szervezetek is akiknek vezető tagjainak átlag életkora alig több mint 30 év... akkor ők hogy, mit csináltak mondjuk tini korukban amiért szerinted ők is majd lopnak? :)