( gondol | 2019. 07. 09., k – 17:13 )

„egyébként még mindig csak pufogás, semmi konkrétum”

Hát, a kormányzat alaptörvényt is sértő működésbeli hiányosságainak tényszerű felvázolása szerintem azért kissé több mint egy „puffogás”, számomra a „puffogás” mondjuk azt jelenti amikor igen komoly ügyben feltett kérdésekre, nevezetesen hogy mit keresnek terrorizmusért és terrorszervezetek finanszírozásáért körözött emberek a miniszterelnök nappalijában, maga a miniszterelnök csak annyit válaszol hogy „boldog karácsonyt”, de... mi lenne számodra bármiféle konkrétum ezzel kapcsolatban?

„nincs épkézláb alternatíva”

Bár fentebb ezt kifejezetten nem említettem, de itt a kormányzáshoz keresnénk alternatívát, mert más szempontokból, mondjuk a közpénzek fosztogatására szakosodott Európa egyik legnagyobb maffiaszerű bűnszervezete megtisztelő címéért indított versenyben a Fidesznek valóban nincs alternatívája... de talán nem csak Európában hanem az egész világon.

Abba meg tényleg nem mennék bele, hogy a Nyugat állítólag már megint hanyatlik, mert ez a szöveg már Grósz Károlyéktól is elég nevetségesen hangzott mikor már évek óta a nyugat tartotta el Magyarországot a SZU szétesése miatt abban az időben, hát még ma, amikor éves szinten ezer milliárdosával égeti az EU-s forrásokat a magyar kormány. :)

„érdekelne, hogy ebben a választási rendszerben informatikai oldalról hogyan lehetne csalni”

Elméletileg az is elképzelhetetlen lenne egy jogállamban, hogy a kormányzat finanszírozza több tízmilliárdos nagyságrendben a kormánypártok választási kampányait... aztán lásd, ez is hogy alakult végül is. :)