( tygryss | 2019. 06. 24., h – 13:41 )

Szóval akkor volt egy döntésed amit nem tudtál keresztülvini.
Ez nem csak szavazás kérédse. Az emberek sokmindent megszavaznának, kérdés, hogyan tálalod. Te vagy a hup alapítója és főszerkesztője. Én írhatok bármit, nekem ebben nincs semmi felelősségem, maximum kimoderálják.
Neked viszont van, mert te vagy a főszerkesztő. Én csak egyéni véleményt képviselek, de neked a teljes közösség véleményét kell képviselned. Ezért elvileg csak békítőként léphetnél fel. Nem azért mert elvitatnám, hogy bárhova is állhatnál mint magánember, még az is megeshett, hogy esetleg én is hasonlót gondolok mint magánember sok esetben.

Most teljesen privát véleményt írok, még csak tanácsnak se vedd:
Szerintem ennek a közösségnek inkább szakmai értéke van, mint politikai.
Ezt szakmailag eléggé jól is tudod vezetni, viszont a közéletben nem vagy olyan szinten tájékozott, hogy egy országos közéleti lapnak legyél a főszerkesztője, néhol nagyon durva dolgokkal sem vagy tisztában, viszont mint szakmai lap, ennek nincs jelentőség. Megitélésem szerint a lehetséges főbb irányok.
- Van politika, de akkor nem te vagy a főszerkesztő, hanem keresel valakit, aki alkalmas rá, ez viszont nagyban rontaná a szakmai részt.
- Van politika, felgyúrod magad, és te viszed, szakmai rész marad a szokásos jó szinvonalon, mindenki boldog, de neked nagyon sok energiát kell belefektetned.
- Nincs politika, szakma van, páran majd morognak, de végül is aki Orbánozásért, vagy Gyurcsányozásért járt ide, nem a szakmáért azért talán nem is olyan nagy kár. Akiket meg érdekel a szakma, azok teljesen jól elvannak, és totálisan leszarják, hogy ki Fideszes, ki MSZP-s.

Ha én választanék, akkor az utolsót választanám, de ez a te felellőséged, csak számold bele, hogy ez nem az a kis közösség mint ami régen volt, hanem egy országos lap. Még az is lehet, hogy van lehetséges jó megoldásbol 4., 5. ...stb. amit érdemesebb választani.