( khiraly | 2019. 03. 31., v – 23:15 )

Szerintem te az a tipusu ember lehetsz, aki ha meglatja a szomszedjat, hogy keritest hegeszt, akkor oda mesz sopankodni, hogy ne csinalja, mert meg megserul es inkabb hivjon szakembert.
Egesz nap duruzsolsz a venember fulebe, aki persze az osszes ujjat elegeti, az ingujjba is befroccsen es full ideg, de nem szol.
Es utana az irodista haveroknak meseled a melohelyen, hogy mekkora balfasz a szomszedod, mert annak ellenere osszeegette magat, hogy meg szoltal is neki.

> Az épületgépészet nem éppen az a szakma csoport, amit egy 6-9 hónapos tanfolyamon el lehet sajátítani...

Ajjaj. Azert a vizszereles 5retegu csovel, nem egy raketatudomany. Ha nem csopog, rakuldesz egy 6-7bart, es nem esik a nyomas masnap se, akkor nincs gond.
Ezt azert nem kell 6 honapig tanulni.

Az olyan vizszereloket, aki vascsobol osszehegeszt neked egy kazanfutest, azt konkretan nagyitoval kell keresni. De egy wc-t mar csak feltehessen az emberfia valamilyen papirral.

Gondolom akkora hanyagsagot csak nem csinalok, mint egyik ismerosomnel, hogy a wc tartalyba a melegvizet kotottek be neki, es kicsempezve atadtak, csak gyanusan sok volt a villanyszamla....

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....