( persicsb | 2018. 09. 19., sze – 11:32 )

"Már miért dönteném el? Ez nem annak kérdése, hogy én eldöntöm-e, hogy ők mit csinálnak. "
nem értetted meg. Azt döntsd el, hogy mi a véleményed róla. Az egyik helyen azt mondod, ez összeesküvés, a másik helyen azt mondod, hogy nem az. Döntsd már el, mit gondolsz erről. Teljesen lehetetlen úgy vitatkozni, hogy nincs egyértelmű álláspontod.

"Multicégeknél dolgozóktól is egyre többször hallom panaszként azt, hogy megjelentek a mindenféle equality mozgalmak és a produktív munka helyett kifejezetten kontraproduktív módon akarják változtatni a személyi álományt egyesek. (Megjegyzem, nem kevés feszültséget generálva az egyébként produktívan dolgozók között.)"
Ezt én is teljesen kontraproduktívnak tartok, nem attól lesz egy cég jó, hogy diversity van. Attól lesz egy cég jó, ha a megfelelő embereket alkalmazza. A felülről diversity totál baromság. Viszont a CoC nem diversityről szól, hanem arról, hogy az ember viselkedjen.
És igen, támogatom azt, és az a megfelelő professional CoC része, ha egy munkavállaló felszólal azért, ha diversity-driven döntéseket hoznak cégek szakmai döntések helyett. Mintahogy azt is támogatom, ha egy munkavállaló felszólal azért, ha corruption-driven döntéseket hoznak cégek szakmai döntések helyett.
Totál baromság a diversity, de az nem baromság, hogy viselkedni kell tudni, és ez le van írva.

Amúgy a CoC committee felállítása 2 éve merült fel, és most jutottak el ide:
https://www.spinics.net/lists/pgsql/msg165687.html

A CoC felállításának az ötlete Joshua Drake-től jött az e-mail szerint, ő az:
https://www.commandprompt.com/about/

Valószínűleg ő is része az összeesküvésnek.