( saxus | 2018. 09. 19., sze – 10:49 )

"Nem tudom, hogy miért most terjed ez el. "

Erre egész egyszerű a magyarázat: van egy kisebb csoport, akik most ezért folytatnak kampányt. Azt nem tudom, hogy ezek tudatosan összehangolva cselekednek, vagy csak egymást heccelik fel a hülyeségükkel, viszont azt látom, hogy olyan emberek kezdenek el ennek hatására olyan témákról beszélni, amiből igazából eddig marginális probléma volt és természetes úton-módon megoldódtak.

Most viszont gumicsontként használható szabályrendszerrel alakulnak lépten-nyomon megmondócsoportok egy-egy projekt szempontjából irreleváns témákban és nem látom azt, hogy ez valójában a projekt érdeke lenne és nem ezeknek az embereknek a feltünési viszketegsége, seggfájása. Eddig is volt netikett, eddig is voltak törvényi szabályozások, stb. Most mégis jön ez a szűk csoport és követelnek ítélkezési jogokat anélkül, hogy ténylegesen hozzátennének bármit is technikai értelemben egy projekthez.

Az egészben az ítélkezési jogkör a legzavaróbb. Kik ezek, hogy ítélkezzenek másról és kik ezek, hogy a saját definícióikat mindenkire ráerőltessék? Milyen alapon akarnak döntőbírók lenni? Bocs, de nekem ez nagyon náci tempó.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™