( Hiena | 2018. 09. 09., v – 10:47 )

Sőt, még fű sem volt a spangliban! Nemhogy fű, még dohány sem! Az egész CGI speciális effect volt!
Nem a tépés nagyságával van a gond, hanem azzal, hogy az egész egyáltalán felmerül. Musk egy magas kockázatvállalású üzletember, aki showmankedéssel próbálja elérni, hogy figyeljenek rá, ezáltal folyjon hozzá az elkölthető pénz. Mint showman, el kellene döntenie, hogy géniuszt akar játszani vagy bohócot.
Jobs is ilyen volt, csuklóból nyomta a vizionárius excentrikus zsenit, de a kis drogozásait és egyéb kicsapongásait megtartotta privátban.
Musk ugyanezt tolja nagyban, hiszen nem egy darab műanyagot akar termékként eladni drágán, hanem több tízezer és millió dollárnál induló terméket. És az üzleti élet már csak olyan, hogy a nagy értékű berendezéseket öltönyös emberek adják el íróasztalnál, és nem raszták reggie háttérzenével egy kisbuszban.
Igen, kellenek a bohókás stuntok a lángszóróval és a rakétával kilőtt piros autóval, de nagyon gáz, hogy Twitteren nyom HUP szintű flamewart a mentést végző búvárok vezetőjével és képes lemenni kutyába egy interjú közben. Az ilyent nem szeretik az üzleti életben. Ott felelősségteljes embereket szeretnek látni az asztal túloldalán.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "