( end | 2018. 09. 02., v – 10:04 )

Arra senki még csak véletlenül sem gondol, hogy ez egy több helyen megjelent hír "link"-je? Akinek ez információ, tudomásul veszi. Akit érdekel, elkezdi kutatni a forrásokat, bővíti a tudását ezáltal is. (Ha esetleg máshonnan nem értesült előbb.) Trey-nek ez a dolga. Információkat közöl ide nekünk. Mióta gond az, ha pl. az "Index" f*szom hazugságait átolvasva, elmegyünk és megnézzük a hírek lehetséges "interpretációit", az ellenérdekű felek sajtójában is? Majd levonjuk saját magunk számára, az ezáltal is hitelesebb következtetést, - hasznos volt v. nem. (De attól, hogy nekem "nem", másnak még "igen" lehet erre a válasza.)

Vihar a biliben. De azt Ti csináljátok "elfogultságot hirdetve" a hírközlő irányába. Hozzáteszem, tisztelet az "elfogultságának" a HUP irányába. Tudja, hogy híreket kell közölnie. Lehetőség szerint olyanokat, amely sokak érdeklődésére tart számot. Azt viszont az oldal finanszírozói várják el tőle, hogy "élet", azaz "hozzászólástenger" legyen honlapon, mert azzal igazolódik a befektetett pénzeik értelme. (De szerintem ezt mindenki tudja az itt hozzászólók közül. Nincs is ezzel gond, de Trey-t cikiző, rajta számonkért színvonalat a hozzászólásaitokkal Ti generáljátok le. Nektek jó bulinak tűnik, egymás között is, lehet jókat vigyorogtok rajta, de mi "kijjebb állók is olvassuk mindezt. - Szívesebben olvasnánk konkrét műszaki jellegű tartalmakat. A szolgáltatást finanszírozói is nyugodtabbak lennének. Nekik sem hiányzik a tizenhét éves HUP óvodai szintre degradálódása.

Kérdezem, Nektek nincsen specifikus szemüvegetek, amelyen keresztül a világot szemlélitek? Ember már a megszületett érdeklődésével is bizonyos elfogultságot képvisel. (Ki hetero, ki homo, ki meg szétszed rendületlenül, alig nő ki a bölcsőből.) Kivétel nélkül, mindenki saját világlátással rendelkezik már 0 éves kortól. Ember elfogadja a másikét vagy nem. Nem fogja tudni megváltoztatni, semmilyen fanboy-kodással. - Viszont meg lehet mutatni, hogy lehet jobban csinálni. Közöljetek elfogulatlan, magas szakmai szintű, érdekes híreket. Trey nem fogja bánni az biztos. - De csak írni valamit mert "köll", és személyeskedésen kívül senkinek nem jut semmi "tartalmas okosság" az eszébe???

Ilyenkor a HUP létét féltem, és nem nektek akarok "személyeskedve beszólni", de a vályú állapota az ott moslékoló disznók függvénye. Lehet kulturáltabban is leenni magatokat, hogy mások szemében is bocsánatos bűn legyen...)