( Vamp | 2018. 08. 30., cs - 23:08 )

Kicsit vissza a problemakhoz :)

Fedora alatt Zart Nvidia drivernel minden inditaskor warning-ol a rendszer. Most nem vagyok az a gep elott, de ha majd ott leszek, beszurom, hatha van valakinek otlete a bugfixre.

A masik erdekesseg, amit eszrevettem, hogy a windowsban (mellete van egy win10 is telepitve, de teljesen kulon SSD-n) ha elotte a Fedoraban voltam belepve, akkor a rendszerido 2 oraval kevesebbet mutat... Ilyenkor vagy kezzel kell ujra beallitani, vagy nyomok egy NTP szinkront. Erre is jo lenne valami megoldas... (Fedora alatt teljesen jo, jok a regio beallitasok is)

Elobb volt meg egy osszeomlas, amikor rakattintottam a kisegito lehetosegek menure, de azt nem tartottam akkora problemanak, nem jott azota elo.

Amugy probalom "nem foladni" bar ugye arra elment 2-3 nap, mire megtalaltam a nekem tetszo distrot, bar ezt meg elonynek, a "valasztas szabadsaganak" is betudom.

Amin viszont nagyon kacagtam! A fonti nvidia-s warning szovegeben az szerepelt, hogy ez az miatt lehet, mert az nvidia nem adja ki a forraskodot, ezert hasznaljam a nouveau drivert VAGY (es itt jott a nevetes) vegyek Intel vagy AMD alapu vid. kartyat!!

Hat mondom ez kemeny...:)