( SzBlackY | 2018. 05. 14., h - 13:46 )

Ugyan, mikor pitsázták el a magyar kormányt? Nem mintha nem adott volna rá elég alkalmatlan, szvsz. vállalhatatlan, amit művelnek és teljesen jogos EU-szerte a felháborodás.

Az EU jelenlegi legnagyobb problémája, hogy nem tudja a saját érdekeit rendesen képviselni, pl. magyarország szavazati jogának a megvonásával (ha már sportot űz abból, hogy a közös európai értékekkel kapcsolatos döntéseket ahol lehet, megvétózza) vagy a támogatások megvonásával (ha már sportot űz abból, hogy lenyúlja és/vagy felesleges faszságokra költi [kisvasút felcsúton megvan?]); egyszerűen azért, mert az egyik megvédendő európai érték a demokrácia, ami (a fenti két esetnél szükséges egyhangú szavazattal) összeegyeztethetlen a fél-diktatórikus rendszerekkel és az azok közti szövetségekkel (lásd: a két renitens ország, magyarország és lengyelország közölte, hogy meg fogják vétózni a másik ellen kilátásba helyezett szankciókat).

Egyébként pedig nem kell rábólintani; de a "de nem, mert ez hülyeség, mert ti mondtátok meg eleve Soros" jobb helyeken nem elég érvelés. Adjanak alternatív javaslatot.

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)