( Huncraft | 2018. 03. 17., szo – 19:42 )

Mondom mi az ami miatt ez nálam erősen kétesnek tűnik (Avagy red flagek amiket észrevettem):
- Egy barom megerőszakolt egy kislányt.. Teljesen elítélendő, ezzel egyet is tudok érteni, viszont statisztikailag ha csak 1-2 ilyen van a bevándorlók között, akkor még mindig jobban járnának velük, mint kb bárki mással, mert ilyen bevándorlás mellett ez még szerintem javítaná is az erőszakolással kapcsolatos statisztikákat (erőszakolók nem csak a bevándorlók közül kerülnek ki)
- Ezen felbuzdulva elkezdtek tiltakozni a migránsok ellen. Azt nem tudtam eldönteni, hogy a konkrét erőszakoló ellen / miatt, vagy simán azért mert a német állampolgárok félnek a saját hazájukban, mivel a bevándorlók egy része nem ismeri a női egyenjogúságnak még a gondolatát se.. Feltételezem, hogy az utóbbi, mert az előbbi miatt mint mondtam már évek óta tiltakozhatnának, mivel ilyen hülyék mindenhol vannak (nemzetiségtől, és hovatartozástól totál függetlenül)
- Ehhez képest erről sok szó nem is esik, mindenki arra az egy nyomorultra koncentrál, meg a 14 éves áldozatra
- A riporter láthatóan hatásvadász módon közelít mindenhez, és direkt provokál embereket, meg lefasisztázza őket..
- Amiket kap válaszokat azokat láthatóan úgy vagdossa össze, hogy az neki kedvezzen, bármiféle értelmi magyarázat (amit pl a 06:50 körül szívesen meghallgattam volna) az totál kimaradt. De azért ezek után simán felszólal a nép mellett, hogy azokat ne szélsőjobbozzák alaptalanul le, de bármiféle reakciót nem is enged nekik (vagy azt is csak kivágta)

Ezek alapvetően mind propaganda eszközök, amik csak azt célozzák, hogy adott véleményhez próbálnak valami alapot is adni amivel meg lehet indokolni azt.

Röviden: https://pics.me.me/the-left-the-right-sees-nazis-everywhere-sees-commun…
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..