( vilmos.nagy | 2018. 03. 16., p – 23:25 )

Persze, itt egy Facebook profil rólam. Vagy ha nincs Facebookod, akkor néhány kép: 1 2 3
Nem vagyok egy szép gyerek, elismerem.

Egyébként most szerdán volt legutoljára. Mi az Egyetem téren álltunk, a srác a tér túloldalán sétált, majd odajött kötözködni. A haveromon egy sárga nadrág volt, meg volt velünk egy hölgy. Politikai jelkép, bármi véleményt kifejező dolog nincs. Persze az úriember két mondatot nem tudott elmondani, így arra sem sikerült válaszolnia, hogy mégis mi baja van.

Ugyanaznap este a körúton egy kocsma előtt arról beszélgettünk, hogy a lakás, vagy az állampapír-e a jobb befektetés, amire az egyik benti vendég jött oda, hogy rádhívom a TEKet, meg takarodjunk, megafasztudja. Mivel adott helyen már volt tettlegességig fajuló vitám, s egy napra elég egy faszfej részeg, átmentünk a következő nyitva tartó kocsmába.

Ősszel ugyanígy, egy törzs-kocsmám előtt, kint dohányoztunk, mire egy segg részeg fasz ember belénk kötött, hogy szopjuk le a szakállunkkal együtt.

Egy haveromnak a Pride napján mentek neki az éjszakain, mert a táskájából kilógott egy repi-szivárvány zászló.

Személyes véleményem szerint magas szinten elfogadott lett a tettlegességig fajuló gyűlölet, s ma az az általános vitarendezési megoldás, hogy felpofozom azt, aki nem olyan, mint én. Csak érteném, ez mivel jobb, mint az erőszakos muszlimok.