( kukukk | 2018. 03. 06., k - 10:38 )

Eloszor is reszemrol a felvetett problemara javasoltam megoldast, mely szerint 10 homerseklet fuggvenyeben kell ki-be kapcsolgatni 3-4, osszesen 7kW teljesitmenyu ventillarot. Hadd ne az en feladatom legyen kitalalni, hogy mire is gondolt a kolto. Amennyiben ennel komplexebb megoldas kell (frekvenciavalto + PID vezerles), ugy legyen szives azt leirni, es akkor arra javaslok majd megoldast.

Ugyes kis ipari dobozba berakok 2 sint (valoszinuleg kell annyi), es arra teszem oket. Nem a nappaliban kell elhelyezni, hogy passzoljon a divany szinevel es formajaval. Nem egy ilyen ipari doboz fogja megdobni a rendszer arat.

Termeszetesen keszitett dokumentaciot hozza. Mar csak azert is, mert ha jol mukodik, es fel ev mulva szeretne boviteni, akkor ne kelljen eltoltenem par orat azzal, hogy elemzem az aktualis helyzetet, hogy mit is csinaltam, es mit hogyan kotottem be. A felvetett problema alapjan ugy gondolod, hogy az aramutterv elkeszitese par oranal tobbet vesz igenybe?

Most arrol beszelunk, hogy mennyibe kerul egy ilyen rendszer kivitelezese (hardware + software + munkadij), vagy arrol, hogy egy ilyen rendszereket gyarto ceg beinditasa milyen koltsegekkel jar (engedelyek, licenszek, betanulas)?

Sic Transit Gloria Mundi