( evone | 2018. 02. 25., v - 11:45 )

szóval fenntartassal kezeled a személyes tapasztalatokon alapuló véleményünket egy termékről, de te szuper okos lehetsz 0 valós tapasztalattal és ez így rendben van. mégis ki látja rosszul itt a dolgokat ?

hol látsz engem úgy androidot fikázni ahogy trey fikazza minden kommentjében az applet ? vajon a fiatalabb generációnak az a megfelelő példa, hogy azt látják, hogy a hungarian unix portál adminja szájából csak az fröcsög hogy “UBUNTU FTW, SZAR WINFOS, SZAR APPLE.”? nem kene már elfelejteni ezt a cső látást? nem lehet elfogadni hogy egyik sem jobb vagy rosszab a másiknál univerzálisan nézve? mindegyik rendszernek megvan a maga célközönsége és helye ahol érdemes használni.

de tényleg az a helyes út, hogy kikiáltjuk a oneplust a világ legjobb telefonjának, az ubuntut meg a legjobb linuxnak es ezeken kívül minden más egy rakás szar csak mert trey azt mondta ? nem inkább az lenne a legjobb egy ilyen helyen, hogy mindenféle rendszert megismerjenek, minél több tapasztalatot szerezzenek? az informatika nem arról szól hogy belebuzulunk az ubuntuba (ugye, trey?) és akkor minden mást hülyére fikazunk.

mindenben lehetne találni hibát. pl kérlek mutasson valaki nekem photoshopot, pixelmatort vagy final cut prot ubuntu linuxra nativan! ja hogy nincs?!!! hulladék semmire se használható rendszer !4!4!!4!4!!4!44!!44!4!4! fostaliga!!!4!!4 innentől minden második kommentben ezt fogom hangoztatni hogy mindenki jól lássa !4!4!4!4!

vagy az is lehet hogy tudom hogy az ubuntu nem erre való elsősorban ezért befogom a büdös pofamat és használom azt amire elérhetőek a számomra fontos programok?

szomorú hogy informatikusok akiknek nyitottnak kellene lennie a világra itt tartanak. ennyi a probléma csupán, semmi más. :)