( zrubi | 2018. 01. 25., cs - 09:03 )

Az lenne a normális, ha erről tájékoztatnák az ügyfeleket, nem idióta módon megpróbálják "nyomtalanul" eltűntetni a bugos verziót.

Ilyenkor kint kéne hagyni legalább a changelog-ba, hogy visszavonták azt az adott verziót.
Ehhez képest ők simán törlik, és majd ÚJRA KIADNAK egy másikat ugyan ezzel a visszavont verziószámmal! (már megtették korábban is)

Ez bizony az ő hibájuk.

--
zrubi.hu