( uid_16313 | 2018. 01. 24., sze – 12:07 )

100%-ban biztos voltam benne, hogy a kapkodás nem vezet semmi jóra, és ez most be is igazolódott. Nem értem a gyártókat... adott egy sérülékenység, amiröl tudnak, de remélik, hogy sosem fog kiderülni... majd kiderül, és kapkodnak, hogy mielöbb kiadjanak valamiféle "javítást", ami persze nem az, mivel HW-hibáról van szó.

Másik elméletem a "placebo" update, pl. a Lenovo T560-as firmware update után nem veszek észre semmit, és lám, nem is fagyogat. Vagy szerencsés vagyok, vagy egyszerüen csak a BIOS verziószámát és dátumát frissítették, hogy nyugodjak le a p...ba

Ennek a sztorinak legalább akkorát kellene szólnia, mint a VW botránynak a diesel kibocsátási értékek kozmetikázásával... súlyát tekintve legalább akkora, ha nem nagyobb... azért a maszatolás már megy ezerrel.

Az a legszomorúbb az egészben, hogy gyakorlatilag bármit veszel, szart veszel. Nem tudom, eljutunk-e odáig, hogy lesz olyan CPU, ami gyors, és biztonságos is. Szerintem pár évnek el kell addig telnie még, mert alapjairól kell kezdeni a fejlesztést. Itt az idö, hogy ne ráncfelvarrjanak, hanem valóban fejlesszenek valami alapvetöen mást.

--
robyboy