( Celtic | 2018. 01. 23., k - 09:39 )

A mostani kormany kartekony. Nagyon.
Az ellenzek toketlen. Nagyon.

Ehhez kepest ha nem csinalnak semmit, mar az is sokkal jobb.

Egyebkent riport Gergovel:
https://zsurpubi.hu/cikk/2203-kovacs-gergely-ketfarku-kutya-part-a-klas…

ZSPB.: Sarkítva: a te értelmezésed szerint akkor ezek a „klasszikus” ellenzéki pártok egytől egyig szinte ugyanolyan kamupártok, mint amiket a Fidesz hoz létre, hogy kitömje őket a kampánypénzekkel, majd azután lelépjenek a zsével?

K.G.: Gyakorlatilag igen. Nem nagyon látom, miért léteznek, érted? Arra viszont elmegy pár milliárd forint évente, hogy fenntartsuk ezeket a szervezeteket. Miközben az is igaz, hogy úgy működnek, ahogy a pártok általában szoktak, én pedig nem várhatom el, hogy úgy viselkedjenek, mint mi. Náluk az van, hogy a napi ügyekre reagálnak, szidják a kormányt, ki ügyesebben, ki kevésbé. Emiatt nem haragszom rájuk, legfőképpen pedig nem nézem le őket, mivel a pártok Németországban meg valószínűleg Svédországban is így működnek, csak mi másban utazunk, és emiatt nem látom a közös pontokat.
Tudom, hogy az LMP-ben, a Párbeszédben és az Együttben is rengeteg olyan ember van, aki igen hasznos munkát végzett addig, amíg nem lett az egyik parlamenti párt tagja, vagy egyáltalán párttag. Ott van megint Juhász Peti, aki részt vett a TASZ programjaiban és a Kendermag Egyesületben. Az LMP és a Párbeszéd eleve civil szervezetekből jött létre.

A Momentummal kapcsolatban ilyenről nem tudok. Fekete-Győr András azon kívül, hogy leül beszélgetni a haverjaival, nem tudom, mit csinál még. Nem tudom, mi a fenét tudnék én bennük tisztelni és mitől lennének ők mások, mint a többi balos párt. Arra biztatnék mindenkit, hogy csináljon valamit, utána beszélhetünk. De az, hogy ki mit mond, tökre nem érdekel.

Egyik legnagyobb bajom a politizálással meg a pártprogramokkal, hogy mivel mondani bármit lehet – egyszázalékos pártként pedig főleg azt mondhatsz, amit akarsz, hiszen az életben nem fogod tudni megvalósítani –, ezért szerintem a duma nem ér semmit. Mire jó?

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.